• h

    A second level was added here to a rather plain existing home that did not take in the views. The entry was raised from the stair landing and the interior was entirely redone.

  • h

    Here we pushed out the wall and added windows facing the valley. We insulated the ceiling and replaced a load bearing brick fireplace with a thin structural truss.

  • h

    The kitchen has been enlarged, opened up, and updated with new cabinets, new windows, a glass tile back-splash and granite counter tops.

  • The upper level office is designed to capture sweeping panoramic views of the mountains and plains.

  • Spacious and tranquil, the master bath offers a respite within the house and also provides for great views over the valley.

 Before
Back Forth

Before

Cali Craftsman

A second level was added here to a rather plain existing home that did not take in the views. The entry was raised from the stair landing and the interior was entirely redone.

We pushed out the living room wall to the end of the ridge beam and added windows facing the valley. We replaced a load bearing brick fireplace with a thin structural truss, enlarged and opened the kitchen and created an upper level office to capture sweeping panoramic views.

Spacious and tranquil, the master bath offers a respite within the house and provides for great views over the valley.

  • Date March 4, 2017
  • Tags Remodels